Podrška medijskim reformama u Srbiji

Vesti

Vebinar “Digitalni Buntovnik”

Vebinar „Digitalni buntovnik” i promocija „Priručnika za medijsku pismenost u preduniverzitetskom dobu” biće održani u  sredu 9. decembra od 17 časova.

Vebinarom „Digitalni buntovnikˮ, koji prati virtuelno sazrevanje dece srednjoškolskog uzrasta, završava se ciklus vebinara „Digitalni imunitet – od digitalne cucle do digitalnog buntovnika”. Istovremeno, tokom ovog vebinara biće predstavljen i upravo objavljen “Priručnik za medijsku pismenost u preduniverzitetskom dobu” namenjen nastavnicima i stručnim saradnicima.

Učesnici su: Maja Zarić, rukovodilac u Sektoru za informisanje i medije u Ministarstvu kulture i informisanja kao i  eksperti na projektu „Podrška medijskim reformama u Republici Srbiji”: Ana Martinoli, vanredna profesorka Fakulteta dramskih umetnosti i prodekan za nastavu, Ana Mirković, direktorka Instituta za digitalne komunikacije i Saša Mirković, predavač na Fakultetu za medije i komunikacije. Razgovor će moderirati novinar i psiholog Dragan Ilić.

Vebinar će otvoriti ambasador Sem Fabrici, šef Delegacije EU u Srbiji, potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković kao i Branko Ružić, prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Seriju vebinara „Digitalni imunitet“ organizuju Ministarstvo kulture i informisanja, EU info centar i ICE konzorcijum u okviru projekta „Podrška medijskim reformama u Republici Srbiji“ koji finansira Evropska unija.

Podeli:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Podeli:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Close Menu